Make your own free website on Tripod.com

Er billard noget for mig?

“Gennem mere end 500 år har billard udviklet sig til at være både et godt socialt hyggespil og en verdensomspændende sport på højt niveau, og i disse år er på vej til at blive en del af det olympiske program.

Billardsportens slogan er ‘En sport for alle’ og tager man et kig ind i de ca. 270 klubber rundt i hele landet, vil man få at se, at billardklubberne lever op til dette slogan.

Billard kræver ikke nogen forudgående evner eller fysisk styrke for at give et nyt medlem en oplevelse af succes.

I billardsporten har vi medlemmer lige fra 6-7 år og op til 90 år, både drenge og piger.

Billardklubberne har plads til alle uanset køn. Har du lyst til at hygge dig med et par kammerater i et spil keglebillard, en gang om ugen, eller et spil pool hver mandag, er det fint med os. Har du lyst til at spille turneringsbillard, keglebillard, carambole, eller pool, så klarer vi også det.”

Lånt af Den Danske Billard Unions brochure, ‘Billard, en sport for alle’.

Der kan du se, at billard virkelig er en sport for alle!! Så hvad siger du til et lille besøg på Parkvej 33, hvor vi allerede nu byder dig velkommen i vores klub... din klub!

Tag er par kammerater med, og kom til klubben for at prøve vores pool- eller keglebord. Jo flere I er, jo sjovere det bliver!

Kom op og kig om mandagen mellem kl.18 og kl.20. For mere oplysninger om træning, klik her eller på træning-knappen til venstre.

Tilbage til hjælpesiden

Tilbage til hjælpesiden